Disney потвърди Шантав петък 2 с Линдзи Лоън и Джейми Лий

...
Disney потвърди Шантав петък 2 с Линдзи Лоън и Джейми Лий
Коментари Харесай

Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън се събират за Шантав петък 2”

" Disney " удостовери " Шантав петък 2 " с Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис, които се превъплъщават в функциите си от класиката от 2003 година

Почти тъкмо 20 години след първата замяна на телата си Джейми и Линдзи ще се завърнат в " шантавия " филм. Още преди продукцията да удостовери 64-годишната Къртис заприказва за продължението на кино лентата, написа изданието " DailyMail ". И е правилно! А сюжетът ще бъде написан от Елис Холандър.

Романът на Мери Роджърс от 72-ра споделя за майка и щерка, които по някакъв метод са сменили телата си за един ден. Историята е приспособена за първи път в едноименния филм от 1976 година с присъединяване на Барбара Харис и Джоди Фостър в ролята на майката и дъщерята.

След това през 1995 година е приспособен за ефирен филм на Disney с присъединяване на Шели Лонг и Габи Хофман, а през 2003 година се появява към този момент паметният с присъединяване на Джейми Лий Къртис и Линдзи Лохан в ролята на майка и щерка.

Но колкото и римейка да има, този от 2003-а с Джейми и Линдзи си е класика. Той печели 160,8 млн. $ в международен мащаб от бюджет от единствено 20 млн. $, което оказва помощ за стартирането на филмовата кариера на Лоън, която пред New Yorker Times споделя, че и двете са отворени това да се случи и на драго сърце биха снимали още веднъж нещо, което несъмнено се харесва на хората.

Къртис е с първа премия " Оскар " за кино лентата " Всичко и на всички места едновременно ", а идващия път ще я забележим във кино лентата на Дисни " Призрачно имение ", по кината от 28 юли. Тя играе и Танис в дълго чаканата акомодация на видеоиграта Borderlands, която сега е в постпродукция.

А пък Лоън неотдавна се снима във Falling For Christmas, като в постпродукция е Irish Wish, в който взе участие дружно с Ед Спилърс и Джейн Сиймор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР